Team & Contact

Wat doen bij een Balbal Vista sportongeval ?

De verzekering wordt via de sportfederatie Sportievak geregeld.

  1. Ongeval of kwetsuur steeds melden aan de Balbal Vista trainer.
  2. De trainer vult een aangifteformulier in - er is ook een deel dat de ouders zelf moeten invullen.  Klik hier voor het formulier 
  3. U gaat met dit formulier naar de dokter, na onderzoek vult de dokter de achterzijde van het formulier in. (het medisch attest).
  4. Als alle partijen (ouders, trainer en dokter) dit aangifteformulier ingevuld en ondertekend hebben moet je dit formulier zo snel mogelijk opsturen naar het secretariaat van Sportievak vzw (per post of scan per mail). Sportievak vzw   |   Groeningelaan 40   |   8500 Kortrijk- Tel :  056 26 44 20 | Mail :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |
  5. Je ontvangt een mail van goede ontvangst van Sportievak.  Binnen de 10 werkdagen ontvang je van de verzekeringsmaatschappij een ontvangstmelding met genezingsattest.
  6. Alle kosten (dokter, ziekenhuis, apotheek, tandarts, …) betaal je eerst zelf. Breng eventuele doktersbriefjes eerst binnen bij je ziekenfonds en vraag een kwijting (verschilstaat).
  7. Na tussenkomst van de mutualiteit kunnen de overige kosten rechtstreeks doorgestuurd worden naar de verzekeringsmaatschappij (originele documenten!). Bezorg ook de gedetailleerde medische verslagen van alle onderzoeken/ingrepen aan de verzekeringsmaatschappij ( mag per mail ).
  8. Bij genezing en/of sporthervatting laat je het genezingsattest invullen door de behandelende arts en bezorg je dat aan de verzekeringsmaatschappij (mag per mail).

Voor alle vragen, twijfels of problemen kan je altijd terecht bij Sportievak vzw.  Zij zorgen voor een snel antwoord. Bij eventuele ziekenhuisopname is het zeker aan te raden ook je hospitalisatieverzekering (bv via je werkgever) te verwittigen. Geef vooraf de gegevens en nadien de eindafrekening van je hospitalisatieverzekering door aan de verzekeringsmaatschappij. 

Nog vragen? Aarzel niet om Sportievak te contacteren, ze helpen je graag! 

Bel 056 26 44 20 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Voor de details van de polis : klik hier

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen