Balbal Vista kerststage 
23 en 24 december 2020 te Houthulst
 
 

De Balbal Vista kerststage voor jeugdspelers van 6 tot 13 jaar staat garant voor heel wat plezier, voetbal spelen en sporten. Tijdens de Balbal Vista kerststage wordt er niet alleen nadruk gelegd op het sportieve maar wordt er ook expliciet aandacht geschonken aan de persoonlijke ontwikkeling van de mentale en sociale vaardigheden van de deelnemers.

Enkele voorbeelden :
-ik leer voor mezelf een haalbare doelstelling voorop te stellen en ik leer voldoende motivatie te verzamelen om die doelstelling te halen ( “gaat niet bestaat niet” - een kroniek van een Balbal Vista motivatieverhaal )
-ik leer uit mijn comfortzone komen en ik leer af en toe een rode aap te zijn ipv een onopvallende grijze muis wetende dat ieder kind oneindig veel (verdoken) mogelijkheden heeft – we fluisteren graag ieders talent in de oor !
-ik leer om initiatief te durven nemen – ik leer uit mijn schelp te komen !
-ik leer sterk te staan in moeilijke momenten en ik leer te functioneren in stress- situaties
-ik leer om mij non-verbaal uit te drukken maar ik leer ook om mijn stem te gebruiken op en naast het veld ( verbaliteit )
-ik leer opkomen voor mezelf
-ik leer om negatief gedrag van anderen te herkennen en ermee om te gaan
-ik leer spelen/zijn alsof “nobody is watching me” ... ik leer mezelf te durven zijn! -ik leer dat eens gek doen, geen pijn doet maar me een goed gevoel kan geven ( stimul van de creativiteit )
-ik leer veerkracht ontwikkelen
-ik leer een positief zelfbeeld te ontwikkelen en ervaar de Balbal Vista masterclass ‘zelfvertrouwen’ als ondersteunend
-ik leer dat er geen druk is om te presteren – het draait niet om winnen maar het gaat over ontwikkelen waarbij fouten maken mag/moet !
-ik leer mijn eigen krachten te (her)kennen en toe te passen
-...

Binnen Balbal Vista zijn wij overtuigd dat het impliciet aanleren van sociale en mentale vaardigheden via het middel voetbal/sport zorgt voor autonomie, assertiviteit, interne controle, accuraatheid van waarnemen en communiceren, tolerantie voor frustratie,... kortom eigenschappen die helpen om een krachtig antwoord te geven op de toenemende eisen die het (dagelijkse) leven vaak van ons verlangt.

Binnen Balbal Vista vzw hebben we geen last van druk, weerstanden, klassementen, scoreborden, ... Er is geen prestatieklimaat, ... er wordt enkel een ontwikkelingsklimaat gecreëerd waarbij de speler en zijn kring zelf de snelheid van ontwikkeling bepalen.

Kostprijs :

50 euro per deelnemer ( aantal plaatsje beperkt )

Praktisch :

De activiteiten starten om 9u en eindigen om 16u.  Er is 's morgens opvang vanaf 7u30 en de opvang loopt 's avonds tot 17u30.   Deelnemers zorgen voor een eigen lunchpakket.  Balbal Vista zorgt voor permanent vers drinkwater en een gezond tussendoortje.

Inschrijven :

Op 11 november om 10u waren alle beschikbare plekjes reeds ingevuld. U kan nog inschrijven maar u komt dan op de wachtlijst.  Er is natuurlijk altijd een kans dat jouw inschrijving nog weerhouden wordt. Wie niet waagt - die niet wint !

Naam + voornaam*
Email*
geboortedatum
Inschrijven
 

Na de online inschrijving krijgt u 2 weken voor de start van de stage automatisch een mail toegestuurd met meer info.  U hoeft na de online inschrijving niets meer te doen.  Hebt u nog vragen ?  Altijd welkom per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 0479379387  

 
 
 
 
 
 
 
 

TERUGBLIK OP ENKELE BALBAL VISTA STAGES

Balbal Vista zomer stagedag Popsjot Poperinge

High Level stage Ledegem / Sint-Eloois-Winkel

Stage PSV Nederland

Stage Inter Milaan

Balbal Vista 2daagse Multisport voor kids met en zonder beperking

Balbal Vista Pro stage Vlamertinge

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

Balbal Vista high level stage Rollegem-Kapelle

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen