Skip to main content

Voor mensen en bedrijven die willen ontwikkelen ...

Balbal Vista mobiliseert wekelijks heel veel kinderen, jongeren en ouders.  Ontwikkelen in voetbal -, beweeg- en sportcontexten is binnen Balbal Vista enerzijds een doel - we voorzien graag een doorgedreven sportieve voetbal -en sportopleiding.  Daarnaast ziet Balbal Vista "bewegen" en "sport" ook als middel om waarden en normen mee te geven aan kinderen, jongeren, ... en ouders.  We zetten dan ook graag aanvullend in op de ontwikkeling van sociale en mentale vaardigheden.

Kinderen, jongeren en ouders binden zich meer en meer aan Balbal Vista maar tegelijkertijd bouwt Balbal Vista ook bruggen naar nieuwe actoren in de sport, bewegings -en voetbalwereld.  Verbinden, mekaar inspireren en aanvullen is hierbij het uitgangspunt.

Binden en verbinden met Balbal Vista om uiteindelijk te scoren en vooruitgang te boeken - in de groei -en ontwikkelingsmodus terecht te komen.  We zouden graag samen met u scoren, groeien, sportief en sociaal innoveren, verder ontwikkelen, inspirerend werken, ... en verwonderen.  

Misschien hebt u interesse om een brug te bouwen tussen uw bedrijf en de Balbal Vista community ?   Misschien heeft uw bedrijf interesse in de sociale motor van Balbal Vista, ... misschien kan uw bedrijf via die motor nieuwe bruggen maken met andere interessante groeiactoren ?

De Balbal Vista community is het kloppend hart van onze organisatie en vanuit die community slaan we graag de brug met uw bedrijf en stellen we u graag het buddyschap voor van Balbal Vista.  In het Balbal Vista buddy project is uw unieke identiteit bepalend en zien we een eerste persoonlijk contact graag als een kompas voor onze verdere groeireis.
 
We zijn er van overtuigd dat we mekaar kunnen vinden, samen verbinden en uiteindelijk samen kunnen scoren.   Indien u interesse hebt in dit project vragen wij u vriendelijk om eventjes tijd te maken voor een persoonlijk gesprek met onze groeicoach.  We werken graag op maat en volgens uw wensen en interesses. Verwacht in ieder geval het onverwachte !

Wil je graag Balbal Vista buddy worden of gewoon eens luisteren naar een voorstel waaruit kan ontwikkeld worden, ... stuur dan vrijblijvend een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 0491/532680


De Balbal Vista buddy's

ADVIES OP MAAT IN TOTAALINRICHTING