Skip to main content

Uw mening

Balbal Vista luistert graag naar zijn spelers en ouders...
Omdat Balbal Vista inzet op groei en ontwikkeling vinden wij uw mening belangrijk, ....
Misschien kan uw mening zelfs mensen inspireren ...
Wat zijn uw ervaringen met Balbal Vista ?
Waar kan Balbal Vista nog in groeien ?
Hebt u een leuk idee voor Balbal Vista ?

Laat hier gerust uw enthousiaste of minder enthousiaste stem horen !

Wij lezen vanzelfsprekend iedere mening en publiceren die graag open.  
We willen enerzijds mensen inspireren maar anderzijds een open klankbord bieden voor opmerkingen, suggesties, verbeterpunten, ...

We appreciëren in ieder geval uw inbreng.

Lees hier de commentaren :

Proficiat! Lieve mensen van Balbal Vista, het lelijke virus waartegen we al een hele tijd aan het 'vechten' zijn deed onze Chiel zijn voetbalmicrobe wat verliezen. In het begin was het nog fijn om eens alleen te voetballen, of een trucje te oefenen. Ook een beetje sjotten met papa lukte nog de eerste tijd. Maar gaandeweg was het niet zo leuk meer. Altijd alleen, of met papa, geen vriendjes, geen 'tegenstanders'. Wij vonden het ontzettend jammer. Hij vond voetbal zo leuk en meneertje Corona nam dit weg.
Tot het BalBal Vista kamp in Poperinge. Dat kwam een beetje als een geschenk uit de hemel. De maandag kwam hij graag. Zijn vriendje uit de klas, dat hij van maart tot eind juni niet meer zag, zou er ook zijn. Iets om naar uit te kijken. Maandagavond, na een hele dag voetbal, trok Chiel de tuin in. Nam zijn bal en begon te voetballen. Het was weer leuk!!! De volgende dagen moesten we hem niet wakker maken. Hij werd vanzelf wakker en stond veel te vroeg, in voetbaltenue beneden. 'We zijn dan weg zeker?' en 'vanavond blijf ik wel in de opvang, je moet niet vroeg komen' De bal op het einde van de stage vond hij echt tof! Een echte bal van balbal.
Zelfs met al de corona-maatregelen die jullie noodgedwongen moesten volgen, hebben jullie Chiel, en ongetwijfeld nog heel veel andere jongens en meisjes, een topweek bezorgd! Hij voelt zich goed bij jullie en ik als mama weet dat hij in goede handen is.
Een oprechte dankjewel voor jullie enthousiasme en warmte! Mijn tip voor jullie : doe zo voort!

Onze Dauwe was dolenthousiast over het voorbije kamp.Ik had ook niet anders verwacht. We kennen de werking van BalBal al langer dan vandaag... super duim voor super organisatie en creativiteit!!

Heel er bedankt voor al jullie inspanningen tijdens het kamp. Wout was iedere avond heel enthousiast over de voorbijgaande dag. Hij is nogal competitief ingesteld en vond het niet erg dat hij geen extra diploma of bal had gekregen, het moet zijn dat jullie, als begeleiders, het goed hebben aangebracht. Hij kijkt er zelfs al naar uit om in september terug bij BalBal Vista te spelen.

Heel goed georganiseerd, geen overload aan mails, maar wel met aandacht voor de huidige corona maatregelen
Mijn zoon, Gust, vond het een superrrrleuk kamp en zou het onmiddellijk overdoen! Jullie zien hem dus hoogstwaarschijnlijk nog terug ;-)

Ze vonden het allebei super en komen zeker nog terug. Heel goeie trainers hoor ik hier.

Wout vond het de eerst dag enkel het eerste half uur en het laatste half uur leuk. En hij was de eerste dag ook super supermoe.
De tweede dag vond hij het leuk daar hij maar een halve dag kon komen en hij vertelde heel trots dat hij gescoord had.
Net zoals de woensdag... En de donderdag voor hij ging slapen vertelde hij supertrots dat hij weer driemaal scoorde en dat hij een applaus kreeg daar hij in de bloemetjes gezet daar hij een eindje moest wachten daar iemand zooooo lief was om waterijsjes te gaan kopen daar hij de andere ijsjes niet mocht eten... En daar het voor hem niet altijd even makkelijk is door zijn stofwisselingsziekte hoorde ik het graag als mama en was hij superblij met zijn extra balletje die hij kreeg samen met zijn applaus. Inderdaad hij groeide in zijn ontwikkeling en in het leren voetballen net zoals de bal bal Vista visie werd beschreven. ALVAST HEEL ERG BEDANKT VOOR ALLES.

De BBV kampen zijn altijd een voltreffer bij onze zoon! Puike begeleiding door ervaren trainers 👍🏻 en afwisselende opdrachten en uitdagingen voor elke leeftijd!

Onze kleine vriend had echt een topweekje bij de balbalvista!!! Zeker een aanrader!!!

Sterre heeft al veel balbal vista kampen meegedaan maar deze week was niet alleen de verste qua verplaatsing (Boezinge) maar toch de leukste!  Hij vindt het leuk dat hij overal wel vrienden heeft en maakt. Dat maakt dan weer als hij wedstrijden in clubverband doet dat balbalvrienden hem herkennen..door de balbal voetbalkampen. En ook dat vind hij superleuk want vrienden van balbal terugzien na een lange tijd is altijd leuk!  Trots op mijn zoon dat hij 1 van de 2 gewonnen ballen schonk aan één van zijn vrienden.  Ik denk dat de broodjesservice ook gescoord heeft bij de jonge voetballers! Ze vonden het erg lekker en leuk dat ze een broodje naar keuze mochten kiezen.
Balbal scoort ...ook naast het veld!  Bedankt voor de leuke week die jullie onze zoon en andere spelers geschonken hebben!

Super ervaring weer voor de kids. En.het leuke eraan is dat het niet alleen om het voetbal gaat

Voor het vierde jaar op rij vond mijn dochter het een fantastisch kamp! Jammer dat het slechts 4 dagen is en geen 5......Ook de broodjesservice is handig meegenomen en lekker!! Ook heel leuk dat we zoveel foto's te zien krijgen! Kortom een echte aanrader dus!

Het was het eerste kamp voor onze zoon. Hij is zijn klasvrienden gevolg die al enkele jaren enthousiast dit kamp volgden. Ook onze zoon vond het heel fijn, ook al is hij geen echte voetballer. Als hij thuis kwam, begon hij weer te voetballen en oefeningetjes te doen.
Bedankt voor de fijne, sportieve tijd die jullie de kinderen geboden hebben! Bedankt voor de feedback en de goede informatie naar de ouders toe! 

Ik was eerder terughoudend, omdat het nu het 3de x op rij is dat Lionel balbalkamp volgde. Maar toen ik hem ging oppicken zag ik enkel een blij gezichtje. Blij gezichtje = blije mama.  Afwisseling was er genoeg, en door de kleinere bende kreeg iedereen genoeg aandacht. Lionel leerde dat iemand die minder kan voetballen ook eens in the picture kan staan. Daar kunnen veel voetbalploegen en jongens/meisjes veel van leren! Het is niet altijd denken aan jezelf, maar ook denken aan een ander.
Dank u wel aan de trainers, om Lionel terug een onvergetelijke week te bezorgen!

Mijn zoon is moeilijk enthousiast te maken... deze week was hij dol enthousiast en gedreven. Hij vond het super en was trots op alles wat hij er leerde!

Bedankt voor deze geweldige driedaagse. Nand was elke dag heel enthousiast. Ook een grote pluim voor de organisatie, communicatie en feedback na elke dag !!

Iedere avond kwam onze zoon thuis met een "big smile" na een dagje balbal en zei telkens dat het "superleuk" was! wat wensen we nog meer?

Onze zoon nam al eerder deel aan balbalkids. Als 4 jarige sprak hij vol lof over dit kamp. Dit jaar ging hij op kamp naar Elverdinge. Hij keek daar enorm naar uit. Ik ging elke dag een blije jongen afhalen. Hij vertelde over wat hij gedaan had. Tof! Als ouder is dit leuk dat je zo je kind kan afzetten en afhalen.
De trainers waren altijd even vriendelijk. Ze hadden de kinderen naar hun hand. Op een kordate maar toch vriendelijke manier. Was onder de indruk als mama.

De kampen van BalBal zijn echt top. Liam amuseerde zich terug enorm. Communicatie met de trainers is top. Stuk voor stuk mensen die dit doen met passie, dat voel je! Aandachtspuntje: reeds vroeger laten weten dat ouders de laatste dag welkom zijn vanaf 15u. Zo heb je als ouder nog de flexibiliteit om bvb werk zodanig te regelen dat je toch kan langskomen.

Bij deze wil ik jullie nog even bedanken voor het hele leuke voetbalkamp in Elverdinge. Miro vond het heel leuk, maar ook wel lastig. Maar hij kwam iedere dag thuis met een grote glimlach omdat de grote jongens passen en hij dan kon scoren tijdens matchen. De finale vond hij leuk, maar tzijn enkel de grote die kunnen winnen. Ik doe wel mijn best! (zei hij iedere dag). Hij was supertrots toen hij op de laatste dag het dichtst van de middenstip was en daardoor ook een bal won! Hij raakte niet uit verteld. Ook leuk dat je als ouder de laatste dag even mocht meedoen. Zo konden de kinderen even tonen wat ze al heel de week oefenden.  Dus, een mooi initiatief! Bedankt voor alles. Miro voelde zich er ook thuis, ook al kende hij geen enkel ander kindje. (Super dat de trainers de namen kennen van de kinderen en dat tijdens de 1ste dag een trainer mee kwam spelen met Miro in afwachting van de start.)

we waren zeer tevreden van de organisatie van de balbal vista zomerstage, een wakkere koffie voor de ouders in de ochtend en onze dag kon ook starten.  Onze zoon heeft zich super geamuseerd, voor herhaling vatbaar -merci

Heel tof om te zien/horen dat het beste in elk kind naar boven wordt gehaald! Mooie visie!

Onze zoon is zot van BBV. Trainer Kristof, David, Jeroen, Vincent, ... 't zijn goden voor hem.  Zijn uitspraak: 't is soms lastig maar Balbal Vista is leuk en daar leer ik iets bij.

Owen gaat super graag naar de stages van Balbal Vista - het is het 2de jaar dat hij gaat en hij kijkt alweer uit om volgend jaar terug te gaan. De begeleiders zijn altijd vriendelijk en welgezind - leuk om je kind zo achter te laten. Volgend jaar is Owen zeker terug aanwezig .

Manu was superblij. Samen bekeken we de filmpjes en de foto's en Manu was trots en genoot om alles terug te zien. Alvast dank voor deze leuke Balbal stage!

Heel tevreden over de Balbal Vista voetbalstage in Langemark!! De eerste keer dat Jules een kampje echt super leuk vond!! 

- Beide kids zijn enthousiast over het kamp en zullen in de toekomst zeker nog kampen volgen bij balbal vista
- Fijn dat het kamp minder prestatiegericht is en vooral het doel heeft dat iedereen zich goed voelt in de groep
- Leuke combinatie met de verschillende spelletjes
- Vriendelijk onthaal en vriendelijke trainers
- Leuk dat op laatste dag wat tijd voorzien wordt om samen met mama of papa wat oefeningen/spelletjes te doen
- Tof dat er foto's op de site geplaatst worden

Onze zoon heeft terug een fantastische 4-daagse achter de rug! met iedere dag veel enthousiasme is hij vertrokken. jullie zijn top! bedankt

De zomerstage gaf onze zoon een andere kijk op voetbal. Hij leerde er ook enkele nieuwe vriendjes kennen waarmee hij uit zijn comfortzone kwam. Hij genoot met volle teugen van de gevarieerde opdrachten. Elke dag kwam hij thuis met een glimlach en de vraag of hij de volgende dag opnieuw mocht gaan. Een dikke merci aan de organisatie! Supertrots is hij op zijn eigen shirt in zijn lievelingskleur! 

Persoonlijk maar ook onze zoon vindt BalBal Vista tof! Van tijd tot tijd afwisseling in de opdrachten en met respect voor de speler! Doe zo voort!  U zult Viktor nog terug zien.

Onze zoon Wout vond het een super stage , hij heeft hem heel goed geamuseerd. Waarschijnlijk laatste keer geweest want is al 13 jaar en nu al de oudste.
Ook de aangeboden broodjesservice vind ik top. Hierdoor moet je niet denken aan het smeren van boterhammen en in het warme weer ben je zeker dat ze toch iets fris kunnen eten. TOP;
BedanktEen dikke pluim voor alle trainers die zich de voorbije week hebben ingezet tijdens het kamp in Ledegem. Éon heeft zijn goesting voor voetbal weer helemaal terug gevonden. Jullie laten de kinderen schitteren elk op hun eigen manier. Het doet deugd om te zien hoe je zoon op zo een korte tijd toch weer wat opengebloeid is. Wij komen zeker terug! High five van Éon. 

Emile vond de pilota wedstrijdjes super.  Zei wel dat het wat zoeken was in iedere wedstrijd door de spelers die hij niet kende.  Zou het niet leuk zijn om wedstrijdjes te spelen indoor maar ook zeker eens outdoor ?

Onze kids vertrekken enthousiast nr de balbal en komen nog enthousiaster thuis. Dit zegt genoeg !

In september 2018 leerden we BBV kennen. Als mama dacht ik, we kunnen het maar eens proberen. De eerste training was Tybeau heel verlegen. Steeds zijn vaste team gewend geweest en daar moest hij uit zijn comfort zone stappen. En dit doen ze elke training opnieuw, met respect voor elk individu. Zijn zelfvertrouwen, zijn kijk op het voetbal en op zichzelf zijn niet meer zoals vorig jaar. Hij is gegroeid als persoon en als speler. Moest Tybeau kunnen kiezen voor enkel balbal zou de keuze snel gemaakt zijn. Niets is onmogelijk, zolang je maar in jezelf gelooft! 'Je bent wie je wordt' hangt dan ook uit in zijn kamer! Bedankt aan de trainers voor de prikkels, het vertrouwen, het luisterend oor op en naast het veld, het enthousiasme,  en nog zoveel meer! Bedankt voor een fantastisch seizoen!

Ongelooflijk hoeveel Sander heeft bijgeleerd. Gewoonweg TOP!!!!!
Ik kijk er al naar uit wanneer er opnieuw een sessie is in de buurt van Kuurne( Kortrijk)

Ik ben fan van jullie aanpak en visie, dat is zeker! Ideaal als aanvulling op de "gewone" trainingen in de club. Benieuwd naar nieuwe data dus in de buurt van Ledegem :-)

Eén woord TOP....proficiat aan het ganse team.
Jarno komt iedere keer heel graag terug naar jullie trainingen,en nu zeker nog meer, wekelijks vertrok en kwam hij heel opgewekt thuis,
volgend jaar zeker terug van de partij, ... een zeer tevreden mama en papa

Onze kleine heeft echt genoten van de viertal sessies die hij heeft mogen meepikken. Ik heb me dan ook zitten afvragen waarom hij (en ikzelf ) deze sessies anders ervaardden dan de typische « club activiteiten »? Het is simpel : in die paar sessies was het al duidelijk dat het om de spelerkes ging en niet om de « ouderwerking » (vermomd als jeugdwerking in de typische lokale club...).  Spelerkes die anders zijn worden vanuit hun anders zijn geprikkeld en worden niet in « een moule » geduwd. Inzet wordt extra gewaardeerd.  Gedrevenheid, frivoliteit en creativiteit in het spel wordt niet geremd maar positief ondersteund. Kortom een spuitje (voetbal)zuurstof voor de kids!  Als verbeterpuntje zie ik enkel de info en de data zodat op tijd kan ingeschreven worden op de toekomstige activiteiten.

Mijn twee zoontjes hebben echt genoten van de extra trainingen in Kortrijk. De reden waarom ik ze heb ingeschreven voor balbalvista is omdat er bij jullie meer aandacht wordt gegeven op het individu en op het slimmer worden op terrein terwijl andere organisaties zich dan louter maar concentreren op het technische aspect. Bedankt alvast en tot een volgende!

Ongeveer een jaar terug schreef ik een tekstje omtrent de filosofie achter de jeugdwerking binnen KFC Poperinge.  Op dat moment was Kristof Mortier nog de jeugdcoördinator binnen die club.  Ik uitte mijn tevredenheid over het feit dat laat-mature spelertjes evenveel kansen kregen als andere spelertjes. Mijn tekst was nog maar net geschreven of we kregen het aanbod om Mats te laten deelnemen aan het nieuwe Balbal Vista project.  Wat een opportuniteit!!  Uiteraard kenden we de visie van Kristof, gezien hij ook een jaar trainer geweest was bij onze oudste zoon.  Haal het beste uit ieder kind, maar vertrek vooral uit de sterkte van dat kind.  En vooral ook in ons geval, laat-mature kinderen krijgen dezelfde kansen (Mats is geboren op 15 december).

Ondertussen zijn we een Balbal Vista jaar verder en is het tijd voor een eerste evaluatie.  Eigenlijk kan ik heel kort zijn: top en een dikke merci dat Mats deze kans heeft gekregen.  Maar toch wat meer uitleg.

Ik omschrijf Balbal Vista eigenlijk het liefst als een dubbel project.  Uiteraard is er het voetbalgedeelte.  Wat Mats en zijn vrienden (wat dat zijn ze ondertussen ook wel) op een jaar tijd bijgeleerd hebben, is outstanding.  Het is ongezien dat een kind dat bij Poperinge voetbalt, eigenlijk de kans krijgt om op eliteniveau te trainen.  Het hoeft dat ook geen uitleg om te zien hoe de Balballers op clubniveau zowel mentaal als sportief de groep meer en meer dragen.

Het tweede element waarop de coaching zich toespitst is het mentale.  Persoonlijk vind ik dit element zeker even belangrijk.  Het zelfvertrouwen dat Mats uitstraalt, is deugddoend voor een ouder. Leren opkomen voor jezelf met respect voor je speelmaten en je omgeving.  Dit aspect draag je mee voor het leven of kortom, Balbal Vista is “a way of life”.  Kortom, aan het voltallige Balbalteam.  Een welgemeende dikke proficiat!!  Ik ben alvast fan van jullie aanpak.  Tot volgend seizoen!!!!

 De individuele sessies waren voor Emano een grote stap vooruit op vlak van persoonlijkheid. Dit merken we niet alleen op tijdens het voetballen maar ook in het gewone dagelijkse leven. Het ‘niet opgeven’ is iets wat hij hieruit onthouden heeft. Hij leerde heel veel bij en is nieuwsgierig naar meer.
Ook tijdens de sessies op vrijdag in Ledegem genoot hij met volle teugen. Hij kijkt al uit naar de zomerstage!

Wat ik top vind aan Balbal vista is dat naast voetbal er aandacht wordt besteed aan het individu, aan het anders zijn...bedankt voor jullie vele initiatieven!

Dat is voor onze zoon Rémy een heel goeie opleiding waar hij heel veel bijleerd. Rémy vind het altijd super leuk als hij mag gaan. De trainers zijn top en gedreven en dat vinden we ook bij Rémy terug. Volgend jaar doen we ermee verder. Een heel goeie leerschool waar ze met alles bezig zijn! Top

Balbal Vista, dat is elite op lokaal niveau met aandacht voor het groeipotentieel van elk kind. 

Heel content van balbalvista. Super gemotiveerde trainers die de spelers voortdurend prikkelen om het beste van zichzelf te geven. Een plezier om jullie bezig te zien met de gastjes! Ook het pilota project was top, alsook de strandtraining. Nathan kijkt al uit naar de volgende trainingen ?

Net thuis van de laatste training in Ledegem en ik wou jullie van harte bedanken voor de uitnodiging die wij mochten ontvangen voor deze trainingen!  Victor genoot met volle teugen en zijn zelfvertrouwen kreeg duidelijk een boost! Hij kijkt al enorm uit naar de zomerstage! Een heel dikke merci van ons maar zeker ook van Victor!

Mijn menig over balbal vista is vrij simpel TOP ! een echte aanrader voor twijfelaars DOEN!  Alle aspecten van het voetbal komen aan bod teamspirit, mentale mindset, techniek, inzicht, enz.  Kortom alles wat een voetballer nodig heeft om te evolueren. Die passie waarmee de balbal coaches met die gastjes bezig zijn ...petje af!  NOG MEER VAN DAT???

Het was een sterke groep met een degelijk niveau .
Hopelijk is het pilota project voor herhaling vatbaar,kwestie van de techniek van Matthies te onderhouden en dit zeker in het tussenseizoen.
Blij te zien wat ze allemaal al kunnen zonder enige coaching.

Ik vind het pilota project een goed initiatief van balbal vista. Mathis vond het deze morgen heel leuk en kijkt al uit naar een volgende keer. Hij kan alleen maar groeien en bijleren. Top organisatie !

Leuk hoe Willem deze namiddag van de balbal Vista training thuis kwam…
Het is het eerste jaar dat Willem voetbalt. Ik denk dat hij dit seizoen bij zijn club maar weinig complimenten heeft gekregen, maar deze namiddag na een balbal vista sessie nam hij mijn hand en zei: ‘Moet je eens iets weten, ik was 2x de kampioen vandaag, echt waar hoor, bij een oefening waar je over balkjes rap moest lopen of zoiets😉 en dan ook iets met pas en draaien." Hij deed het met de nodige demonstratie. Het was leuk hem zo enthousiast te zien, zal hem wel vleugels geven. Bedankt Balbal Vista !   Tilde