Skip to main content

Balbal Vista in uw school

Interesse om Balbal Vista uit te nodigen in jouw klas of school ? 
Een sportdag organiseren met Balbal Vista ? 
Een thema-les actief opvrolijken met het bezoek van Balbal Vista ?

Goed nieuws, ... het kan !  Meer zelfs, ... het Balbal Vista team kan voor heel wat FONKELS zorgen in uw schoolomgeving :  

"Balbal Vista fonkelt in uw school"

Logo negatief3 mobiel Op een speelse en ludieke manier zorgt Balbal Vista voor "beweging" en leren de kinderen/jongeren op een specifieke manier hun eigen lichaam kennen, ... of hoe je spieren en je brein niet altijd de beste vrienden zijn !  

Logo negatief3 mobiel Balbal Vista probeert met zijn programma kinderen/jongeren op een speelse manier uit hun comfortzone te halen, hen eventjes te laten schrikken om nadien opnieuw rust te vinden, ... of hoe je leert over jezelf en anderen op een plezierige manier !

Logo negatief3 mobiel Via het middel 'spelen' en 'bewegen' ontwikkelen we actief sociale en mentale vaardigheden : weerbaarheid, zelfvertrouwen, mijn stem, opkomen voor jezelf, expressie, samenwerken, ... of hoe je verbindend met jezelf en anderen kan ontwikkelen en leren.

Het Balbal Vista programma leent zich uitstekend voor leerlingen uit het basisonderwijs (1ste t.e.m. 6de leerjaar).  We werken graag op maat en gaan in een verkennend gesprek vooraf de noden en mogelijkheden aftoetsen om finaal tot een hoger leerrendement te komen.  Onderstaande basispakketten zijn mogelijk :

-Balbal Vista in de klas :

We gaan een uurtje met de leerlingen van een klas aan de slag op verschillende locaties in de school indien mogelijk ( klaslokaal, sportzaal, speelplaats, ... ).  Vanuit de "plaatscontext" worden specifieke actieve oefeningen, spelletjes en doe-opdrachten, ... aangeboden.  Iedereen ontdekt er op zijn/haar tempo actief zijn/haar kracht en energie.   Via fysieke en mentale bewustwording zetten we in op een sterkere persoonlijkheidsontwikkeling. Leerlingen leren uit te gaan van hun eigen kracht, op een positieve manier te focussen en zich te richten op aspecten die energie geven. 

-Balbal Vista sport :

In de sportzaal of een polyvalente zaal bieden we een divers sportaanbod waarbij de focus vooral ligt op coördinatie.  Enerzijds belichten we de lichaamscoördinatie ( evenwicht, spring - en loop abc, reactiesnelheid, ... ) en anderzijds ook de balcoördinatie ( oog-hand, balvaardigheid, ... ).  Een sessie varieert van 60 min tot een volledige dag.  Wij zorgen voor alle sportmaterialen.

BALBAL VISTA OP UW SPEELPLAATS

We brengen graag een Balbal Vista panna-ring en springkasteel mee om de speelplaats op te vrolijken

INTERESSE ?

Neem vrijblijvend contact met Balbal Vista coach Kristof Mortier.
We plannen dan graag een kort gesprek.

Mobiel : 0479/379387
Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

TERUGBLIK MAART 2019

Met Balbal Vista 'onderweg naar wie je wordt' en dit keer in de context van "Sport & Spel na de schoolbel", ... samen met leerlingen uit de 1ste graad van de Poperingse scholen direct na schooltijd anders en vooral samen sporten. Een schitterend initiatief van de Stedelijke Sportdienst van Poperinge die we graag ondersteunden want niks is mooier dan jongeren vanuit hun diversiteit en eigenheid kunnen verbinden rond het middel sport en de bal, ...

 

 

Terug naar overzicht BBV Plus programma