Ondersteuning trainers en clubs

JOCO Project ( JOnge COaches )

4 jonge Balbal Vista spelers uit het JOCO project : Emile G., Jelle S., Timothy, Jelle V.

Balbal Vista vzw biedt met het JOCO project de mogelijkheid aan jonge BBV spelers met persoonlijkheid (vanaf 14 jaar) een interne Balbal Vista coachopleiding te volgen.  Een traject op maat dat inzet op het laten doorgroeien van jongeren in een coachcontext : verantwoordelijkheid leren nemen, initiatief nemen, jonge spelers inspireren, het woord nemen, verbinding creëren, ... lekker uit de comfortzone geduwd worden en groeien in een andere context en rol !

Er worden op regelmatige basis interne opleidingsmomenten aangeboden die vooral linken met de praktijk.  Het is uiteindelijk de bedoeling dat deze jongeren finaal klaar gestoomd worden om als vrijwilliger ( vrijwilligersvergoeding ) volwaardig ingezet te worden op de Balbal Vista activiteiten.

Balbal Vista helpt deze sterke persoonlijkheden graag op weg naar de beste versie van zichzelf !!!!

Internship Coach

Met de optie "internship" kan u als coach van heel dichtbij kennismaken met de Balbal Vista wereld.   We nemen u graag mee in jouw reis van groei.  U krijgt full access op onze trainingssessies - u wordt betrokken - u krijgt als coach volle aandacht en dit vanuit de Balbal Vista filosofie. Tijdens het BalBal Vista Internship werk je nauw samen met de coaches.  U krijgt een exclusieve blik op de werkwijze, u kan observeren, indien gewenst zelfs participeren en u krijgt een persoonlijk klankbord. 

Iedereen die wil ontwikkelen als coach is welkom !   We hebben dagelijks activiteiten, in de schoolvakanties zelfs heel drukke periodes, ... stuur ons gewoon een mail en we plannen jouw Balbal Vista opleiding en begeleiding in. We werken graag op maat en plannen graag een gesprekje vooraf om af te stemmen op uw wensen.

Externship Coach

Met de optie "externship" krijgt u de mogelijkheid om binnen uw vertrouwde club of teamomgeving ondersteuning te krijgen van Balbal Vista.  U bent trainer van een team en had als coach graag wat doorontwikkeld binnen uw eigen club.  Geen probleem, ... Balbal Vista komt naar u toe en voorziet een individuele begeleiding binnen uw eigen teamcontext.  Afhankelijk van uw wensen hebben we vele mogelijkheden :
-we voorzien zelf een demotraining bij uw team
-we geven u tips en trucs na het bekijken van een training
-we maken samen een analyse van een gespeelde wedstrijd ( correctietraining, video-analyse, ... )
-we voorzien praktijk met betrekking tot items die misschien nog niet zo gekend zijn : braintraining, cogitraining, chaostraining, ...
-we maken een persoonlijk Balbal Vista trainersplan waar uw groeimogelijkheden in beschreven staan
-we geven u persoonlijke tips in functie van wedstrijdvoorbereidingen, praatje voor - tijdens en na de wedstrijd
-u wordt een coach van spelers in plaats van een trainer

-...

Stuur ons gewoon een mail en we plannen jouw Balbal Vista opleiding en begeleiding in.  We werken graag op maat en plannen een gesprekje vooraf om af te stemmen op uw wensen.

Online Balbal Vista opleiding

Via een eigen online Balbal Vista platform bieden we ook online trainersopleidingen aan.  U hoeft zich niet meer te verplaatsen, ... je kan gewoon vanuit je eigen huiskamer ontwikkelen als trainer / opleider / coach.  De online Balbal Vista opleidingen bieden een uitdagende leerervaring dankzij de verschillende formats : videobeelden, online overleg met andere deelnemers en Balbal Vista coaches, real-life situaties, gedeelde inzichten en ervaringen, op eigen tempo de vertaling maken naar jouw eigen praktijk, ...

Binnenkort plannen we al de eerste online Balbal Vista opleidingen rond volgende thema's :
-basiscursus voor trainers die hun eerste stapjes zetten in voetballand (online 1 )
-hoe jeugdspelers mentaal trainen en sturen doorheen elke oefenvorm
(online 2 )
-hoe schitteren als (voetbal)trainer op en naast het veld (online 3 )

Het Balbal Vista aanbod van online opleidingen wordt in de komende maanden uitgebreid met nieuwe opleidingen die we hier graag met u delen.

Balbal Vista clubondersteuning

Ben je binnen je club op zoek naar een interne opleiding voor je trainersteam, ben je op zoek naar een onderwerp voor een trainersavond binnen je club, wil je jongeren en je eigen jeugdspelers vanaf U14 een kortlopende trainersopleiding aanbieden, ... ?

We bieden het graag op maat en graag vanuit de praktijk.  Geen theorieverhalen maar praktische tools en demo's met respect voor de eigenheid van de club.  Graag een verhaal waar alle partijen kunnen ontwikkelen.

Heb je interesse, stuur ons gewoon een mail en we plannen een eerste gesprekje in.

Blijf als coach op de hoogte van nieuwigheden ...

Wil je automatisch op de hoogte gebracht worden van nieuwe info, bijdrages en opleidingen voor trainers, oefenstof, inspiratieverhalen, ... teken dan in.

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen