UPCOMING STAGES / DAGEN

Balbal Vista zomerstages 2020

PROGRAMMA ZOMER 2020
*06/07 tem 09/07 Ledegem
*13/07 tem 16/07 Langemark ( VOLZET )
*27/07 tem 30/07 Vlamertinge
*03/08 tem 06/08 Houthulst
*03/08 tem 06/08 Poperinge
*17/08 tem 20/08 Elverdinge  ( VOLZET )
*24/08 tem 28/08 Boezinge ( geen stage op woensdag 26/08 )

Naar jaarlijkse traditie worden er tijdens de zomer weer heel wat Balbal Vista zomerstages aangeboden op verschillende locaties.  De Balbal Vista zomerstages staan garant voor heel wat plezier, voetbal spelen en sporten.  Het enthousiaste Balbal Vista coachteam, de zon en het vakantiegevoel zijn de ingrediënten voor een geslaagde sport- en voetbalstage.

Tijdens de Balbal Vista zomerstages wordt er niet alleen nadruk gelegd op het sportieve maar wordt er ook expliciet aandacht geschonken aan de persoonlijke ontwikkeling van de mentale en sociale vaardigheden van de deelnemers.

Enkele voorbeelden :
-ik leer voor mezelf een haalbare doelstelling voorop te stellen en ik leer voldoende motivatie te verzamelen om die doelstelling te halen ( “gaat niet bestaat niet” - een kroniek van een Balbal Vista motivatieverhaal )
-ik leer uit mijn comfortzone komen en ik leer af en toe een rode aap te zijn ipv een onopvallende grijze muis wetende dat ieder kind oneindig veel (verdoken) mogelijkheden heeft – we fluisteren graag ieders talent in de oor !
-ik leer om initiatief te durven nemen – ik leer uit mijn schelp te komen !
-ik leer sterk te staan in moeilijke momenten en ik leer te functioneren in stress- situaties
-ik leer om mij non-verbaal uit te drukken maar ik leer ook om mijn stem te gebruiken op en naast het veld ( verbaliteit )
-ik leer opkomen voor mezelf
-ik leer om negatief gedrag van anderen te herkennen en ermee om te gaan
-ik leer spelen/zijn alsof “nobody is watching me” ... ik leer mezelf te durven zijn! -ik leer dat eens gek doen, geen pijn doet maar me een goed gevoel kan geven ( stimul van de creativiteit )
-ik leer veerkracht ontwikkelen
-ik leer een positief zelfbeeld te ontwikkelen en ervaar de Balbal Vista masterclass ‘zelfvertrouwen’ als ondersteunend
-ik leer dat er geen druk is om te presteren – het draait niet om winnen maar het gaat over ontwikkelen waarbij fouten maken mag/moet !
-ik leer mijn eigen krachten te (her)kennen en toe te passen
-...

Binnen Balbal Vista zijn wij overtuigd dat het expliciet aanleren van sociale en mentale vaardigheden via het middel voetbal/sport zorgt voor autonomie, assertiviteit, interne controle, accuraatheid van waarnemen en communiceren, tolerantie voor frustratie,... kortom eigenschappen die helpen om een krachtig antwoord te geven op de toenemende eisen die het (dagelijkse) leven vaak van ons verlangt.

Binnen Balbal Vista vzw hebben we geen last van druk, weerstanden, klassementen, scoreborden, ... Er is geen prestatieklimaat, ... er wordt enkel een ontwikkelingsklimaat gecreëerd waarbij de speler en zijn kring zelf de snelheid van ontwikkeling bepalen.

Kostprijs :

100 euro per stage per deelnemer

*Bij meerdere inschrijvingen binnen hetzelfde gezin mag u het inschrijvingsgeld van de tweede ( en derde ) inschrijving verminderen met 20 euro.
*Indien u inschrijft voor twee of meerdere stages dan mag u vanaf de tweede stage een korting van 20 euro / persoon aanrekenen.

Praktisch :

De activiteiten starten om 9u en eindigen om 16u.  Er is 's morgens opvang vanaf 7u30 en de opvang loopt 's avonds tot 17u30.

Inschrijven :

Balbal Vista zomerstage 2020 inschrijving
 

Na de online inschrijving krijgt u een viertal weken voor de start van de stage automatisch een mail toegestuurd met meer info.  U hoeft na de online inschrijving niets meer te doen.  Hebt u nog vragen ?  Altijd welkom per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 0479379387

 

TERUGBLIK OP ENKELE BALBAL VISTA STAGES

Balbal Vista zomer stagedag Popsjot Poperinge

High Level stage Ledegem / Sint-Eloois-Winkel

Stage PSV Nederland

Stage Inter Milaan

Balbal Vista 2daagse Multisport voor kids met en zonder beperking

Balbal Vista Pro stage Vlamertinge

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen