Heeft jouw kampioen(e) zin om zijn/haar eerste stapjes te zetten in "sport -en/of voetballand" dan biedt Balbal Vista de ideale start.  Jonge kids van 4 tot en met 6 jaar kunnen dankzij Balbal Vista kennis maken met een bewegings- en/of voetbalwereld waar het kind centraal staat.  

"We vieren elke keer feest, ...en zetten datgene wat ieder kind zo uniek maakt graag in de spots"

BALBAL VISTA KERST KIDSSTAGE TE HOUTHULST

EXCLUSIEF VOOR KLEUTERS + KIDS GEBOREN IN 2014-2015-2016

Balbal Vista voorziet in de kerstvakantie 2020 te Houthulst een specifieke kidsstage voor de kleinste Balbal Vista kampioenen met heel veel speel- en ontwikkelplezier. 

U hebt de keuze tussen een 2 daagse of 4 daagse stage :

-2 dagen : 28 en 29 december '20
-2 dagen : 30 en 31 december '20
-4 dagen : 28 t.e.m. 31 december '20

*Kostprijs voor 2 daagse stage : 50 euro  ( wie de wekelijkse lessenreeks volgt op zondagen krijgt 5 euro korting )

*Kostprijs voor 4 daagse stage : 90 euro ( ( wie de wekelijkse lessenreeks volgt op zondagen krijgt 10 euro korting )

De activiteiten starten om 9 uur en lopen tot 16 uur.  Er is gratis opvang vanaf 8 uur en 's avonds loopt de opvang tot 17 uur.

U vindt enkele leuke filmpjes van Balbal kidsstages onderaan deze webpagina.  Op die manier hebt u meteen een beeld van ons aanbod. 

BALBAL VISTA KIDS LESSENREEKS HOUTHULST

EXCLUSIEF VOOR KLEUTERS + KIDS GEBOORTEJAREN 2014-2015-2016

Balbal Vista biedt in Houthulst wekelijkse kidslessen aan waar de jongste kampioenen ondergedompeld worden in een spetterend beweeg- en sportavontuur.  Bewegen, spelen en sporten maar ook op een speelse en kindvriendelijke manier inzetten op de ontwikkeling van de mentale en sociale vaardigheden.

-10 lessen van 60 min 
-9u30-10u30 ( indien er meerdere inschrijvingen zijn kan er nog een bijkomende groep aansluiten van 10u30-11u30 )
-sportzaal VBS Houthulst
-data : 06/09 - 13/09 - 20/09 - 04/10 - 11/10 - 18/10 - 25/10 - 08/11 - 15/11 - 22/11
-kostprijs : 90 euro ( incl. verzekering )

U vindt enkele leuke filmpjes van Balbal kidsstages onderaan deze webpagina.  Op die manier hebt u meteen een beeld van ons aanbod.

 

Inschrijven :

Naam + voornaam*
2 daagse of 4 daagse
Email*
geboortedatum
Inschrijven
 

 Inschrijven :

 Volzet

Kleutervoetbal

Droomt uw kampioen van de snelle dribbels van Eden Hazard, voelt uw kampioen zich de nieuwe Lukaku en wil hij/zij voetbal spelen en binnenkort schitteren op één van de volgende WK's ? Misschien twijfelt u als ouder wel of voetballen in een club iets voor uw zoon / dochter is ?  Dan hebben we goed nieuws, ...

Via Balbal Vista kan uw kampioen op een speelse manier in enkele lesjes kennismaken met voetballen.  We spelen met echte wedstrijdballen, we vertoeven in een echte voetbalkleedkamer, ... en we trainen zoals echte voetballers o.l.v. een leuke voetbaltrainer. De kennismakingslesjes zijn toegankelijk voor kids van 4 tot en met 6 jaar.  U zorgt voor minstens 4 vriendjes of vriendinnetjes ( max. 8 ) die eens willen proeven van het "voetballer zijn" en wij komen graag naar u toe.  In samenspraak voorzien we voor u een "dichtbij indoor of outdoor locatie",  leggen we enkele data vast en sturen we jullie kampioen finaal een leuke uitnodiging voor zijn eerste voetbaltrainingen.  De trainingen worden geleid door een Balbal Vista trainer, die ervaring heeft met het onderwijzen van voetbal voor jonge kinderen.  Fun en plezier verzekerd ! 

 

 

Multiskill lessen

Is uw kanjer nog op zoek naar een leuke tijdsbesteding ?  Weet je kampioen nog niet welke sport het best bij hem past ?  Hecht u als ouder belang aan de mentale en sociale ontwikkeling van uw zoon/dochter ?  U bent op zoek naar een gezond brokje bewegingsopvoeding ?  Dan hebben we goed nieuws ...

Via Balbal Vista kan uw kampioen multiskill lessen volgen waarbij de nadruk ligt op breed-motorisch bewegen en spelen in een leuke context.  We werken in deze sportlessen niet sport-specifiek, maar we maken kennis met heel wat verschillende sporten. Tijdens de Balbal Vista activiteiten wordt uw kleuter op een speels manier ondergedompeld in een uitdagende speel-en beweegwereld ! Samen met mascotte en aap Baldo gaan we op avontuur en lossen we de moeilijkste beweegraadsels op. Het hoofddoel is om op een speelse manier technische en inzichtelijke vaardigheden bij te leren die toepasbaar zijn in verschillende sporten ( voetbal, basketbal, handbal, tennis, ... ).  Ook sociale en mentale vaardigheden worden bij ons op een onzichtbare manier getraind : vriendjes maken, leren samenwerken, een conflict oplossen, willen winnen, zich leren handhaven in een groep, afspraken respecteren en luisteren ... en bovenal zich uitleven en lekker uitrazen. Kortom een stukje bewegingsopvoeding van de bovenste plank met een knipoog naar de bal in de Balbal Vista speeltuin.

 

Terugblik op Balbal Vista kleuterplezier ...

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen