Skip to main content

Met de Pilota Academy zet Balbal Vista vzw in op futsal als opleidingstool.  Futsal biedt een heel specifieke benadering van het voetbalspelletje en is een waardevolle aanvulling in een voetbalopleiding.  Balbal Vista speelt daar graag op in en biedt jeugdvoetballers vanaf U8 de kans om in dat extra opleidingstraject te stappen.  We bieden heel veel indoortrainingen maar plannen jaarlijks ook enkele specifieke Pilota stages, dagen en tornooien.

Naast het open aanbod voor alle jeugdvoetballers van 6 tot 21 jaar beschikt Balbal Vista vzw ook over een Pilota selectiegroep waarmee Balbal Vista (inter)nationale wedstrijden en tornooien speelt.

Don't go through life without futsal goals

Wie interesse heeft in het Pilota project van Balbal Vista kan zich aanmelden per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
U krijgt dan automatisch en vrijblijvend de uitnodigingen van onze Pilota activiteiten : trainingen, tornooien, stagedagen, ...

TERUGBLIK MAART 2019 : tornooi Besiktas Gent

Balbal Vista met het Pilota project wint AT Technics Cup georganiseerd door Futsal Besiktas Gent met o.a. baas leren worden over de bal, de ruimtes leren bespelen, tegenstanders lokken, uit het duel leren spelen, creatief mogen zijn ... en zo veel meer !

TERUGBLIK MEI 2019 : tornooi Sheffield United

Balbal Vista was te gast op het tornooi van Sheffield United waar we tegen heel wat Engelse topclubs mochten spelen.  Een ervaring rijker voor de spelers en de Balbal Vista staff ... ontwikkelen in heel wat nieuwe contexten : samen reizen, zelfregulatie, verbinden met andere spelers, antwoorden zoeken op de typische Engelse speelstijl en de eigen stijl laten evolueren, ...