Skip to main content

Balbal Vista lessen

Op verschillende locaties worden geregeld wekelijkse Balbal Vista lessen aangeboden. U vindt onderaan een overzicht van de locaties die momenteel operationeel zijn.  Elke voetballer is er welkom om één of meerdere uurtje(s) per week te ontwikkelen. In een aangepast kader wordt er op een specifieke manier techniek - en coördinatiescholing aangeboden met een link naar mentale en sociale ontwikkeling.  Ook de fysieke handelingssnelheid en ontwikkeling komt geïntegreerd aan bod.  Balbal Vista lessen wijken af van klassieke voetbaltrainingen en zijn vooral momenten waarop jeugdvoetballers anders leren denken, bewegen en spelen.  Bal, lichaam en mind vormen de basis van onze Balbal Vista opleiding! 

Techniektrainingen en techniekstages zijn ondertussen populaire woorden geworden in jeugdvoetballand.  Het Balbal Vista programma gaat veel verder en bespeelt een onontgonnen gebied in voetballand : hard en soft skills.  Vanuit een verbindende houding met zichzelf, medespelers en trainers krijgen de deelnemers de mogelijkheid om kennis te maken met hun eigen grenzen, maar leren ze vooral zelf hun eigen grenzen te verleggen.  Alle zones op het veld worden bespeeld maar ook de zones tussen de oren krijgen aandacht.  Vanuit een individuele context en benadering worden deelnemers ondergedompeld in een wereld waarin de persoonlijke leerdoelen centraal staan.  De resultaten van het balbalprogramma zijn niet alleen voetbaltools en -vaardigheden maar ook tools voor het leven !

Onze doelstellingen proberen wij te halen d.m.v. ons door de jaren heen specifiek ontwikkeld Balbal Vista programma

Bewust Anders Leren - Bewust Anders Leven

VOOR WIE ?

De sessies zijn voor iedereen ( vanaf 6 jaar tem 14 jaar ) toegankelijk, ongeacht het niveau ( gewestelijk, provinciaal, interprovinciaal, elite ) - iedereen wordt op zijn niveau ondergedompeld in het Balbal Vista programma. 

Kinderen jonger dan 6 jaar verwijzen we graag door naar onze kidsafdeling voor kleuters !

Wie deelneemt aan de Bal Bal Vista lessen kan doorgroeien naar het gesloten en selectief Balbal Vista Project ( klik hier ) doch dit is enkel mogelijk na evaluatie van Balbal Vista.

LOCATIES & INSCHRIJVINGEN :

 

Poperinge 

*op zondagen ( startuur 9u, 10u en 11u )
*start september 2024 ( deelnemers kunnen altijd tijdens het seizoen instappen )
*inschrijvingsgeld : er wordt per aanwezige les betaald
*Locatie : sportzaal Poperinge
*Aanmelden en inschrijven : zie onderaan deze pagina

Meer info :  mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - mobiel 0479 37 93 87

 Oostende

*op dinsdagen 
*start september 2024 - mei 2025
*Inschrijvingsgeld : 200 euro inclusief uitrusting en verzekering 
*Uurschema : groep 1 : 17u30-18u30 ( jongste groep )  -   groep 2 : 18u30-19u30 ( oudste groep )
*Locatie : sportzaal VTI, Duivenhokstraat 92, 8400 Oostende

Meer info : mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - mobiel 0499 39 78 43 

AANMELDEN / VRIJBLIJVEND INSCHRIJVEN VOOR DE BALBAL VISTA LESSEN 

Naam + voornaam *
Adres ( straat + nr ) *
Woonplaats ( postcode + gemeente ) *
GSM nummer *
Geboortedatum *
Email *
Locatie ( trainingsdag ) *