Open lessenreeksen

Op verschillende locaties worden geregeld wekelijkse Balbal Vista lessen aangeboden. U vindt onderaan een overzicht van de locaties die momenteel operationeel zijn.  Elke voetballer is er welkom om één of meerdere uurtje(s) per week te ontwikkelen. In een aangepast kader wordt er op een specifieke manier techniek - en coördinatiescholing aangeboden met een link naar mentale en sociale ontwikkeling.  Ook de fysieke handelingssnelheid en ontwikkeling komt geïntegreerd aan bod.  Balbal Vista lessen wijken af van klassieke voetbaltrainingen en zijn vooral momenten waarop jeugdvoetballers anders leren denken, bewegen en spelen.  Bal, lichaam en mind vormen de basis van onze Balbal Vista opleiding!

Techniektrainingen en techniekstages zijn ondertussen populaire woorden geworden in jeugdvoetballand.  Het Balbal Vista programma gaat veel verder en bespeelt een onontgonnen gebied in voetballand : hard en soft skills.  Vanuit een verbindende houding met zichzelf, medespelers en trainers krijgen de deelnemers de mogelijkheid om kennis te maken met hun eigen grenzen, maar leren ze vooral zelf hun eigen grenzen te verleggen.  Alle zones op het veld worden bespeeld maar ook de zones tussen de oren krijgen aandacht.  Vanuit een individuele context en benadering worden deelnemers ondergedompeld in een wereld waarin de persoonlijke leerdoelen centraal staan.  De resultaten van het balbalprogramma zijn niet alleen voetbaltools en -vaardigheden maar ook tools voor het leven !

Onze doelstellingen proberen wij te halen d.m.v. ons door de jaren heen specifiek ontwikkeld Balbal Vista programma.

VOOR WIE ?

De sessies zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht het niveau ( gewestelijk, provinciaal, interprovinciaal, elite ) - iedereen wordt op zijn niveau ondergedompeld in het Balbal Vista programma.

Vanuit deze modules is er steeds een optie om eventueel door te groeien naar het gesloten en selectief Balbal Vista Project ( klik hier ) doch dit is enkel mogelijk na evaluatie van Balbal Vista.

LOCATIES & INSCHRIJVINGEN :

-Oostende op dinsdagen (lopend - inschrijven niet meer mogelijk)

-Kuurne op woensdagen (lopend - inschrijven niet meer mogelijk )

-Vlamertinge op zondagen ( start maart 2020 - meer info en inschrijven klik hier )

-Diksmuide op zondagen ( start maart 2020 - meer info en inschrijven klik hier )

-Poperinge op woensdagen ( start maart 2020 - meer info en inschrijven klik hier )

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen