Open lessenreeksen

Op verschillende locaties ( Ieper, Vlamertinge, Poperinge, Ledegem, Diksmuide, Kortrijk, ...)  worden wekelijkse Balbal Vista lessen aangeboden. Elke voetballer is er welkom om één of meerdere uurtje(s) per week te ontwikkelen. In een aangepast kader wordt er op een specifieke manier techniek - en coördinatiescholing aangeboden met een link naar mentale en sociale ontwikkeling.  Ook de fysieke handelingssnelheid en ontwikkeling komt geïntegreerd aan bod.  Balbal Vista lessen wijken af van klassieke voetbaltrainingen en zijn vooral momenten waarop jeugdvoetballers anders leren denken, bewegen en spelen.  Bal, lichaam en mind vormen de basis van onze Balbal Vista opleiding!

Techniektrainingen en techniekstages zijn ondertussen populaire woorden geworden in jeugdvoetballand.  Het Balbal Vista programma gaat veel verder en bespeelt een onontgonnen gebied in voetballand : hard en soft skills.  Vanuit een verbindende houding met zichzelf, medespelers en trainers krijgen de deelnemers de mogelijkheid om kennis te maken met hun eigen grenzen, maar leren ze vooral zelf hun eigen grenzen te verleggen.  Alle zones op het veld worden bespeeld maar ook de zones tussen de oren krijgen aandacht.  Vanuit een individuele context en benadering worden deelnemers ondergedompeld in een wereld waarin de persoonlijke leerdoelen centraal staan.  De resultaten van het balbalprogramma zijn niet alleen voetbaltools en -vaardigheden maar ook tools voor het leven !

Onze doelstellingen proberen wij te halen d.m.v. ons door de jaren heen specifiek ontwikkeld Balbal Vista programma.

VOOR WIE ?

De sessies zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht het niveau ( gewestelijk, provinciaal, interprovinciaal, elite ) - iedereen wordt op zijn niveau ondergedompeld in het Balbal Vista programma.

Een lessenreeks bevat 7 tot 10 intensieve en kwaliteitsvolle lessen ( 60 minuten / les )

Vanuit deze modules is er steeds een optie om eventueel door te groeien naar het gesloten en selectief Balbal Vista Project ( klik hier ) doch dit is enkel mogelijk na evaluatie van Balbal Vista.

Small Groupsessies

Met voetbalvrienden of teamgenoten ontwikkelen en samen trainen, ... dat kan want bij het concept van de Balbal Vista small group sessies kan u zelf tot maximum vier spelers aanmelden.  Ook Balbal Vista zelf kan bewust 2 tot maximum 4 spelers samenzetten met als doel de individuele ontwikkeling.  Dat samenzetten kan vanuit een gemeenschappelijk ontwikkelpunt maar er kan ook bewust gekozen worden om niet te differentiëren.  Iedere speler heeft zijn eigenheid maar het leren van mekaar, het spiegelen, het inspireren, het uitdagen van mekaar, ... zijn extra troeven !  Spelers voelen dergelijk sessies als veilig - er is individuele aandacht maar tegelijkertijd verbondenheid met de andere spelers.

Interesse in small groupsessies ? Meld je hier aan ...

Aanvraag small group trainingen Balbal Vista (max. 4 spelers)
 

Balbal lessenreeks Vlamertinge

Zondagvoormiddag (15/09/19 tem 15/12/2019 )

-deze lessenreeks valt onder het Project "ME" van Balbal Vista
-gratis kennismakingssessies : 15/09/2019 en 22/09/2019

-lessenreeks bestaat uit 10 lessen over de periode 29/09/2019 tot en met 15/12/2019 (geen lessen op zondag 27/10/19 en 24/11/19)
-uren : 9u-10u (U12/U13/U14/U15) - 10u-11u (U9/U10/U11) - 11u-12u (U6/U7/U8)
-95 euro voor niet leden - 90 euro voor leden Balbal Vista

Inschrijven en meer info : klik hier

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen